Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، جعفر مقیمی روز سه شنبه در همایش تقدیر از منتخبان درس پژوهی البرز که در کانون شهید فهمیده کرج برگزار شد، افزود: معلمان در ایجاد موقعیت و شرایط یادگیری برای دانش آموزان نقش اساسی دارند.
وی با بیان اینکه معلمان برای ایفای این نقش حساس و مهم نیازمند کسب توانمندی های لازم در شناخت، بررسی و تحلیل شرایط آموزش و یادگیری هستند، اظهار کرد: در این صورت می توان فرآیندهای یاددهی و یادگیری را با استناد به یافته های علمی در محیط واقعی کلاس بهبود بخشید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی گفت: مدیریت فرآیندهای یاددهی یادگیری به عنوان یک وظیفه حرفه ای و تخصصی بر عهده معلمان است که این فرآیندها از گذشته تا کنون زمینه را برای تعامل ، هم اندیشی و پژوهش های مستمر در این حوزه را بوجود آورده است.
معاون آموزش ابتدایی اداره کل آموزش و پرورش البرز یاد آور شد: معلمان برای انجام مطلوب وظایف و مسئولیت های خود نیازمند اتخاذ تصمیماتی هستند که بسیاری از آنها مبتنی برویژگی ها، شرایط و اقتضائات کلاس درس است.
مقیمی تصریح کرد: از این رو برای اینکه این تصمیمات پاسخگوی نیاز معلمان در کلاس درس باشند باید ضمن بهره گیری از یافته های علمی پژوهشگران، خود نیز به عنوان پژوهشگری فکور در تولید دانش و باز اندیشی شیوه های آموزش و یادگیری تلاش کنند تا از آن طریق بطور مداوم توان حرفه ای خود را رشد و ارتقاء دهند.
وی در ادامه به اجرای مطلوب طرح درس پژوهی در مدارس البرز پرداخت و اضافه کرد: هدف از اجرای این طرح مشارکت تمامی آموزگاران و دانش آموزان در امر تدریس است.
وی خاطر نشان کرد: در این طرح دانش آموزان با مشارکت دبیران مسائل و مشکلات آموزشی و تربیتی را به صورت نکته ای مرتفع می سازند.
وی یاد آور شد: در مقطع ابتدایی استان البرز 120 کلاس چند پایه ، 8 مدرسه با یک نفر دانش آموز، 27 کلاس درس که زیر 10 نفر دانش آموز دارد، مدرسه ابتدایی که در یک شیفت 960 دانش آموز دارد، کمبود فضای آموزشی ، تراکم بالای دانش آموز در کلاس درس وجود دارد که حل مشکلات آن از طریق توجه به درس پژوهی امکان پذیر است.
معاون آموزش ابتدایی اداره کل آموزش و پرورش البرز یاد آور شد: 82 درصد آموزگاران مدارس ابتدایی این استان خانم هستند که این مهم باید به عنوان یک فرصت یا تهدید مورد بررسی از روش درس پژوهی قرار گیرد.
مقیمی ادامه داد: 51 درصد دانش آموز ابتدایی البرز پسر هستند در حالی که اکثر معلمان آنان در دوره ابتدایی زن است که باید در قالب درس پژوهی به پیامدهای مثبت و منفی آن پرداخته شود.
وی بیان کرد: 63 درصد آموزگارن البرزی در کلاس درس تقلیل کاری دارند که این مهم را باید در قالب درس پژوهی مورد تجزیه و تحلیل قرار گیرد.
وی تصریح کرد: تا 10 سال آینده ، 63 درصد از آموزگاران ابتدایی البرز بازنشسته می شوند در حالی که برای نیروی جایگزین آنها نیاز به طرح و برنامه دارد.
در این آئین از 27 آموزگار منتخب درس پژوهی در البرز تجلیل شد.
2819 / 6155 خبرنگار: مهین مالمیر**انتشار دهنده: محمد عزیزپور

منبع: جماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۹۸۸۳۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هوشمندسازی ۴۰۰ کلاس درس در بردسکن

 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، مدیر آموزش و پرورش شهرستان بردسکن گفت: از مجموع هزار کلاس درس که در بیش از ۲۰۰ فضای آموزشی احداث شده است تاکنون بیش از ۴۰ درصد از آنها هوشمندسازی شده است.


علی اکبر چراغیان افزود: هوشمندسازی کلاس های درس با هدف ایجاد بستری برای یادگیری مداوم، لذت بخش، عمیق، تقویت انگیزه، خلاقیت و ارتقای کیفیت  وبا کمک خیران و از منابع ادارات کل آموزش و پرورش و تجهیز و نوسازی مدارس استان خراسان رضوی صورت گرفته است.


استانداردسازی سیستم گرمایشی ۷ فضای آموزشی در بردسکن و روستاهای کوهپایه
مدیر آموزش و پرورش بردسکن گفت: در راستای جلوگیری از حوادث احتمالی به همت مدیریت آموزش و پرورش و اداره کل تجهیز و نوسازی مدارس استان عملیات اجرایی استانداردسازی سیستم گرمایشی ۷ فضای آموزشی در بردسکن و روستاهای کوهپایه این شهرستان آغاز شده است

 

چراغیان افزود: اعتبار تخصیصی برای  این تعداد طرح ۵۵ میلیارد ریال  است و تا ۵ ماه آینده مورد بهره برداری قرار خواهد گرفت.

 

وی عنوان کرد: تاکنون بیش از ۵۰ درصد از مجموع ۲۰۰ فضای آموزشی شهرستان بردسکن به سیستم گرمایشی مجهز شده است.

دیگر خبرها

  • اختصاص ۲۰ میلیارد تومان تجهیزات به هنرستان‌های چهارمحال و بختیاری
  • معلم نمونه سیستان و بلوچستان از رمز موفقیت خود می‌گوید
  • افزایش سرانه آموزشی با ساخت 600 کلاس درس جدید
  • آموزش ایمنیِ ترافیک به ۴۶۰۰ از دانش آموزان دختر و پسر مقطع ابتدایی مدارس حاشیه راه‌های آذربایجان غربی
  • البرز به ۱۱ هزار کلاس درس جدید نیاز دارد
  • برگزاری جشنواره خوشنویسی «کاتبان وحی» ویژه دانش‌آموزان مقطع ابتدایی
  • ارتقای سرانه آموزشی هرمزگان با ساخت ۶۰۰ کلاس درس جدید در سال جاری
  • ۶۰۰ کلاس درس جدید در هرمزگان ساخته می‌شود
  • ببینید | روش جالب یک معلم برای آموزش مفهوم فسیل به دانش آموزان ابتدایی
  • هوشمندسازی ۴۰۰ کلاس درس در بردسکن