Web Analytics Made Easy - Statcounter

در بررسی هایی که از فعالیت هایی نظیر اقدام پژوهی و نحوه اجرا و چگونگی تاثیر آن به عمل آمده است نتایج غیر قابل انکاری بدست آمده است.

به گزارش گروه بازرگانی خبرگزاری دانشجو، وقتی صحبت از فعالیت های پژوهشی معلمان مانند اقدام پژوهی به میان می آید نخستین چیزی که ذهن همه را به خود مشغول می سازد این است که این نوع فعالیت های پژوهشی تا چه اندازه می تواند بر میزان کیفیت و اعتلای سطح علمی معلمان و دانش آموزان تاثیر گذار باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در بررسی هایی که از فعالیت هایی نظیر اقدام پژوهی و نحوه اجرا و چگونگی تاثیر آن به عمل آمده است نتایج غیر قابل انکاری بدست آمده است. آنچه در این نتایج شاهد بوده ایم این است که معلمان با انجام و ارائه بهترین نمونه های اقدام پژوهی و کسب نتایج مثمر ثمر از آنها سعی دارند مشکلاتی را که در راستای فعالیت های درسی و اخلاقی برای دانش آموزانشان پیش آمده است برطرف نمایند.

کیفیت و چگونگی اقدام پژوهی

اقدام پژوهی از این جهت دارای اهمیت است که می تواند به صورت بسیار دقیقی کمک والایی در حفظ ارزشهای اخلاقی و بهبود درسی در دانش آموزان داشته باشد.

معلمان این مرز و بوم چند سالی هست که با اقدام پژوهی و روش های انجام آن آشنایی کامل دارند ولی اینکه تا چه میزان توانسته اند از تاثیرات بهینه اقدام پژوهی بهره ببرند خود جای تامل و درنگ می باشد. اما نکته قابل توجه این است که در هر حال از اهمیت  اقدام پژوهی و تاثیر مثبت آن بر روی دانش آموزان و معلمان نمیتوان چشم پوشی نمود.

گزارشات مستند شده معلمان

گزارش های مستند شده معلمان که از آن تحت عنوان گزارش تخصصی یاد می شود عبارت است از بهترین و دقیق ترین نمونه های کامل و مستند شده تجربیات معلمان که به قصد کسب نمره کامل در ارزشیابی ارائه می گردد.

اهمیت گزارش تخصصی

گزارش تخصصی معلمان معمولا به همراه پیشنهاد ارزشیابی ارائه می شود و معمولا شامل یک مجموعه کامل می شود. این مجموعه کامل در واقع بهترین تجارب معلمان و سایر پست های سازمانی را در طول سال تحصیلی شامل می شود. معلمان عزیز و محترم با ارائه گزارش تخصصی به همراه پیشنهاد ارزشیابی که معمولا شامل 5 عدد پیشنهاد می شود می کوشند به بهترین و دقیقترین شیوه ممکن تلاش نمایند که تجربیات خود را در اختیار سایر همکاران قرار دهند.

معمولا در نگارش گزارش تخصصی می بایست نکات مهمی لحاظ گردد. از جمله این موارد می توان به دانش آموز محوری و نگاه به مسائل و مشکلات عمده توجه ویژه داشت. در واقع هدف از نگارش گزارش تخصصی چیزی نیست جز تلاش برای برطرف نمودن کلیه مشکلات و مسائلی که بر سر راه دانش آموزان وجود دارد.

سناریو و تدریس گروهی

در رابطه با سناریو و تدریس گروهی که به درس پژوهی موسوم است باید گفت که این مقوله می تواند کمک بسیار بزرگی به معلمان در راستای استفاده از تجربیات گرانبهای یکدیگر نماید. باید گفت که معلمان عزیز و محترم وقتی به نوع و روش تدریس بهینه و قابل قبولی فکر می کنند و سعی دارند در کلاس خود به بهترین شکل ممکن به تدریس بپردازند این نکته مهم را باید رعایت نمایند که اجرای بهینه سناریو و الگوی تدریس منوط به شرکت در درس پژوهی و با همکاری سایر همکاران و فرهنگیان می باشد.

شرکت در فعالیت های درس پژوهی نه تنها کمک بزرگی به معلمان هم پایه در استفاده از تجارب یکدیگر می کند بلکه به آنها می آموزد که چگونه همدیگر را در بوته نقد قرار دهند و چگونه به شیوه ای علمی و دقیق به تدریس بپردازند.

شرایط درس پژوهی

 در درس پژوهی نکته ای که قابل بحث است این است که باید به بهترین شکل و شیوه ممکن سعی شود از همکاری و تعاون سایر همکاران بهره گرفته شود. درس پژوهی شرایطی متفاوت با اقدام پژوهی و گزارش تخصصی دارد.در واقع درس پژوهی به معلمان و دانش آموزان کمک می کند که چگونه درس را بهتر و دقیقتر بفهمند و به آنها شیوه های تدریس برتر را می آموزد . در مقابل این موضوع اصلا در گزارش تخصصی و اقدام پژوهی وجود نداشته و مسئله بسیار کمرنگی است.

درس پژوهی الگویی است که به معلمان کمک می کند که چگونه می توانند با استفاده از تجارب همدیگر بهترین شیوه های تدریس را بیاموزند. و به آنها در این رابطه تا حد ممکن کمک شایان و قابل قبولی می کند.

معرفی منبعی غنی در رابطه با فعالیت های پژوهشی

بهترین منبعی که می توان در راستای فعالیت های پژوهشی معرفی نمود که شما عزیزان بتوانید با بهره گیری از این منبع به فعالیت های پژوهشی و مستندات خود دست یابید سایت بانک فایل پژوهشی معلمان است. در سایت بانک فایل پژوهشی معلمان سعی شده است که به بهترین شیوه ممکن همه فعالیت ها و مستندات مورد نیاز همکاران جمع آوری و در قابل تجربیات قابل قبول و با استناد به آنها ارائه شود. شما عزیزان می توانید با مراجعه به این پایگاه از فعالیت هایی نظیر اقدام پژوهی ، گزارش تخصصی و درس پژوهی بهره لازم و کافی را ببرید.

منبع : بانک فایل پژوهشی معلمان

منبع: خبرگزاری دانشجو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۷۶۸۳۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فعالیت تخصصی کانون‌های مساجد آذربایجان غربی در حوزه جمعیت و جوانی

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی، محسن رضایی، مدیر ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی و هنری مساجد آذربایجان غربی، با بیان اینکه در سطح استان هزارو ۴۰۰ کانون فعالیت می کنند، گفت: از این تعداد ۱۵ کانون به صورت تخصصی در حوزه جمعیت و فرزندآوری فعالیت می کنند.

وی افزود: کانون فرهنگی و هنری شهدای قره باغ و حضرت فاطمه الزهرا (س) در ارومیه، حضرت فاطمه (س)، شهدای رهال و ائمه اطهار (ع) در شهرستان خوی، ثقلین، زینب کبری(س)، آل عبا، ذوالفقار، شیخ طوسی در شهرستان میاندوآب، شهدای اغول بیگ در شهرستان تکاب و کانون فرهنگی و هنری مکتب صادق در شهرستان نقده از جمله کانون های فعال در این حوزه هستند.

مدیر ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی و هنری مساجد آذربایجان غربی برگزاری کارگاه های مختلف با عنوان «می خواهم زنده بمانم»، «جامعه جوان‌تر، زندگی بهتر» «آسیب طلاق امروز، ناشی از ازدواج غلط دیروز»، برگزاری کلاس های مشاوره در راستای فرزند آوری و تبیین مسائل مختلف را از جمله فعالیت های کانون ها عنوان کرد.

رضایی ادامه داد: امام جماعت، هیات امنا، کانون‌های فرهنگی هنری و پایگاه‌های بسیج چهار رکن اساسی مساجد طراز است که باید در حوزه جوانی جمعیت به صورت جهادی فعالیت کنند.

وی گفت: کانون های فرهنگی هنری مساجد یکی از ابزارهای پای کار آمدن مردم در جوانی جمعیت است و کانون‌های مساجد ابعاد فرهنگی کاهش جمعیت را تبیین کنند.

مدیر ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی و هنری مساجد آذربایجان غربی افزود: مسئله کاهش جمعیت و پیر بودن هرم سنی افراد جامعه، کاهش نرخ باروری، افزایش طلاق از جمله مسائلی است که سلامت جامعه را به شدت تهدید می‌کنند بنابراین کانون‌های مساجد باید برای رفع این مسائل تلاش مضاعف داشته باشند.

رضایی از مشارکت کانون‌های مساجد استان در رویداد جایزه ملی جوانی جمعیت یاد کرد و تصریح کرد: این طرح از سوی ستاد ملی جمعیت برگزار می‌شود که ستاد کانون های فرهنگی و هنری مساجد به عنوان دبیر اجرایی این رویداد معرفی شده است.

دیگر خبرها

  • دانشگاه شیراز آماده جذب دانشجویان اخراجی دانشگاه‌های آمریکا و اروپا
  • فعالیت تخصصی کانون‌های مساجد آذربایجان غربی در حوزه جمعیت و جوانی
  • شکل گیری ۱۴ شبکه تخصصی در حوزه سمن‌های جوانان
  • واکنش رئیس دانشگاه تهران به انحرافات پژوهشی در حوزه زنان در دنیا
  • ۱۴ شبکه تخصصی در حوزه سمن‌های جوانان در زنجان شکل گرفت
  • در سال‌های اخیر فعالیت‌های پژوهشی با هدف کمک به امنیت غذایی کشور بوده است
  • مهمترین دغدغه‌های معلمان نمونه کشور در دیدار با رهبری
  • هدایت و تربیت، مهمترین رسالت معلمان
  • امضای تفاهم نامه همکاری دانشگاه رضوی با مرکز کربلاء للدراسات والبحوث
  • مهلت ثبت نام بدون آزمون دکتری تخصصی دانشگاه آزاد تمدید شد