Web Analytics Made Easy - Statcounter

خلیل رنجبر امروز در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری فارس در سنندج اظهار کرد: کارگاه آموزشی طرح درس نویسی با هدف گسترش فرهنگ یادگیری در مدارس و فراهم کردن محیط یادگیری معلمان از یکدیگر است.

وی عنوان کرد: ارتقای توانمندی معلمان، آغاز تحولی در نظام آموزشی دانش‌آموزان با نیازهای ویژه خواهد بود و درک این مفهوم که نقش معلم فقط یاددادن نیست بلکه ایجاد موقعیت برای یادگیری است تغییرات شگرفی را در نحوه آموزش دانش‌آموزان ایفا می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی اعلام کرد: اعتماد کردن، احساس امنیت، مسئولیت پذیری، روابط خوب، اهداف روشن، شناخت فرهنگ، از عوامل توانمندسازی معلمان است.

 وی افزود: نتیجه این فرآیند، احساس شایستگی، احساس معنی‌دار بودن، خود کارآمدی و موثر بودن است.

رئیس اداره آموزش و پرورش استثنایی کردستان با بیان اینکه نفوذ تعلیم و تربیت معاصر با همراهی فن آوری‌های مفید سبب ایجاد تغییرات عمیق در آموزش شده است؛ تصریح کرد: این تغییر فرآیندی را می‌توان ابزاری نیرومند برای ارتقای کیفیت وکارآیی آموزش دانست که باعث تغییر در شیوه سنتی آموزش شده و به معلمان در بهبود فرآیند آموزش ویادگیری کمک می‌کند.

رنجبر اضافه کرد: این کارگاه معنی و مفهوم درس‌نویسی و درس‌پژوهی با رویکردی جدید یاددهی و یادگیری معلمان استثنایی، خطاهای طرح درس نویسی و ظرافت‌های تعلیم و تربیت آشنا می‌کند. و همچنین در خصوص تدریس و روش‌های آن، اهداف کلی و رفتاری، اقدامات قبل و بعد از تدریس، ایجاد ارتباط با انگیزه‌سازی، ارزشیابی ورودی، تکوینی و پایانی، نحوه ارائه درس جدید و بهره‌برداری از رسانه در تدریس مطرح می‌شود.

رئیس آموزش و پرورش استثنایی استان افزود: آموزش معلمان متخصص، افزایش سطح علمی وکاربردی فراگیران با راهبردهای مختلف آموزشی ،نحوه ارزشیابی در گروههای مختلف دانش آموزان وافزایش دانش فراگیران با ویژگی‌های روانشناختی و محورهای توانبخشی دانش‌آموزان با نیازهای ویژه از جمله اهداف مهم برگزاری این کارگاه در 21 جلسه است.

گفتنی است؛ 50 نفر از همکاران معرفی شده در فضای مجازی از طرق skyroom از مدارس استثنایی استان در این کارگاه حضور داشتند و توسط دو نفر از مدرسین خانم نشمین رحیمی و خانم  بهار حاجی میرزایی آموزش داده شد.
انتهای پیام/۲۳۳۰/۷۲

منبع: فارس

کلیدواژه: رئیس آموزش و پرورش استثنایی کردستان دانش آموزان درس نویسی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۹۱۰۲۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری جشنواره ملی تدریس خلاق در دانشگاه کردستان

رئیس دانشگاه کردستان در آیین افتتاحیه جشنواره ملی تدریس خلاق در آموزش عالی گفت: توسعه فناوری نباید ما را از ارتباط رو در رو غافل کند بلکه باید از آن به عنوان ابزاری برای افزایش بهره وری بهره گرفت.

حامد قادرزاده ادامه داد: دانشگاه محل آموزش و انتقال یافته‌های آموزشی و مبانی نظری است و بدون آموزش فعال به هیچ عنوان نمی‌توان تابع زندگی را در حوزه علمی استمرار بخشید.

رئیس دانشگاه کردستان بیان کرد: دانشگاه‌ها امروزه برخلاف گذشته صرفا انتقال دهنده مطالب آموزشی نیستند و وظایف سنگین تری دارند و ما نیاز داریم به اینکه مسئله محور حرکت کنیم.

وی تمام تلاش این جشنواره را تدوین برنامه مناسب آموزشی برای دانشجویان دانست و تاکید کرد: همه امکانات در دسترس را باید برای ایجاد شناخت بهتر و استفاده بهینه از منابع کمیاب در مقابل نیاز‌های نامحدود بشر بکار گرفت.

 این جشنواره به مدت سه روز و با حضور سخنرانانی از دانشگاه‌های سراسر کشور به صورت حضوری و مجازی برگزار خواهد شد.

باشگاه خبرنگاران جوان کردستان سنندج

دیگر خبرها

  • ضرورت طرح مسئله برای دانش آموزان در موضوع آب
  • اهدای ۱۴۶ بسته معیشتی به مدرسه استثنایی پارسا در سنندج
  • برگزاری جشنواره ملی تدریس خلاق در دانشگاه کردستان
  • ۸۰ درصد مدارس استثنایی خراسان رضوی خیرساز هستند
  • ۸۰ درصد مدارس استثنایی استان خیرساز هستند
  • برگزاری جشنواره خوشنویسی «کاتبان وحی» ویژه دانش‌آموزان مقطع ابتدایی
  • معلمان تربیت کنندگان آینده سازان کشورند
  • ارتقای سرانه آموزشی هرمزگان با ساخت ۶۰۰ کلاس درس جدید در سال جاری
  • آغاز فرآیند جهش تحصیلی دانش‌آموزان کردستانی از ۱۵ اردیبهشت
  • ۶۰۰ کلاس درس جدید در هرمزگان ساخته می‌شود