Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران آنلاین»
2024-05-02@22:44:25 GMT

معرفی بانک فایل پژوهشی معلمان

تاریخ انتشار: ۱۱ آبان ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۵۶۹۹۱۲

معرفی بانک فایل پژوهشی معلمان

در این مقاله سعی میکنیم به بررسی بانک فایل پژوهشی معلمان ؛ (moallemblog.com) منبع غنی محصولات آموزشی بپردازیم با ما همراه باشید.

مسئله  اقدام پژوهی  های برگزیده کشوری موضوعی است که در رابطه با آن پژوهش های زیادی نگارش می شود. همچنین در رابطه با موضوع مراحل تدوین درس پژوهی و بررسی روابط و تاثیرات آنها بر روی هم نیز جای بسی تامل است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

اهمیت طرح جابربن حیان در نظام آموزشی

با توجه به نتایج به دست آمده می توان گفت نظرات پژوهشگران برتر طرح جابر پیرامون مقوله های ارائه شده در این رابطه کاملا صحیح و مبتنی بر واقعیت است. از این رو پیشنهاد می شود مباحث نمونه اقدام پژوهی برگزیده معلمان پژوهنده  و مراحل تدوین درس پژوهی در مراکز آموزش عالی و تحصیلات تکمیلی مطرح گردد. و نتایج تحقیقات به صورت پروپوزال های نظری ارائه گردد.

---

 

مدارس و معلمان در این میان دارای وظیفه بسیار مهم و حساسی هستند، زیرا می توانند علاوه بر فعالیت های تحقیقاتی روح و انگیزه تحقیق و روش های درست پژوهش را در ابتدا در دانش آموزان و سپس در جامعه توزیع نمایند.

معلمان پژوهنده چگونه اقدام پژوهی می نویسند ؟

پژوهشگران و محققین برتر تدوین کنندگان طرح جابر در طول سالیان متوالی سعی بر این داشته اند که مطالعات گسترده ای بر روی نمونه اقدام پژوهی برگزیده معلمان پژوهنده  و زیر مجموعه های پژوهشی آن داشته باشند .

شرایط نگارش درس پژوهی و اقدام پژوهی

به جرئت می توان گفت که پرداختن به موضوع نمونه اقدام پژوهی برگزیده معلمان پژوهنده  یکی از اساسی ترین مسائلی است که می توان در مدیریت به آن پرداخت و همچنین در این رابطه موضوع مهمی که جای بحث دارد موضوع مراحل تدوین درس پژوهی است. پرداختن به این موضوع می تواند راهبرد های آموزشی غیر قابل وصفی را در اختیار پژوهشگران قرار دهد.

سیر صعودی تدوین اقدام پژوهی و درس پژوهی در نظام آموزشی

اجمالی به آمار پژوهش هایی که  که از مدارس به ادارات یا پژوهشسراهای دانش آموزی ارسال می گردد نشان دهده این امر است که بسیاری از مدارس یا اصلا حضور ندارند و یا به صورت کارهای ضعیف ارسال می نمایند. پژوهش امری زمان بر و هزینه بر است. نیاز به معلمانی با تخصصی در زمینه های اقدام پژوهی و درس پژوهی دارد که متاسفانه در بدنه آموزش و پرورش یا بسیار نادرند یا بهایی به آنها گزارده نمی شود. ( برای معلم حرکت در مسیر اقدام پژوهی و درس پژوهی بسیار مفیدتر می باشد).

طرح جابر  و اقدام پژوهی  دو مسئله اساسی

همانگونه که واقفیم تدوین کنندگان طرح جابر فاکتور ها و محور های پژوهشی بیشماری وجود دارد که پرداختن به هر کدام از آن موارد می تواند یک سری از مشکلات اساسی را از نظام آموزشی و پرورشی کشور ما برطرف نموده و مرتفع سازد. چرا که متاسفانه در کشور ما از کمبود منابع مطالعاتی رنج می بریم و خصوصا در مدیریت هنوز خیلی مانده است که به نقطه قابل اعتماد و امیدوار کننده ای برسیم. بنا بر این نیاز است که در این رابطه تدوین کنندگان طرح جابر تحقیقات و پژوهش های قابل قبولی صورت گیرد.

چگونگی اولویت بخشی به اقدام پژوهی درس پژوهی  و طرح جابر

اگرچه عمده تحقیقات انجام یافته ی مرتبط، به چگونگی رابطه در این مقوله پرداخته اند، اما مطالعات محدودی به بررسی متغیر های  همبسته با آن اختصاص یافته¬اند که اساس ارائه¬ی یک رویکرد پیشگیرانه و مداخله¬ای مؤثر است، به ویژه آنکه شکل پژوهشگری در رابطه با نمونه اقدام پژوهی برگزیده معلمان پژوهنده  و ماهیت آن در سال های اخیر تغییر یافته است. اکثر محققان توافق دارند که مبحث  نمونه اقدام پژوهی برگزیده معلمان پژوهنده  و رابطه آن با مراحل تدوین درس پژوهی از مهمترین مسائل مورد انتظار در جامعه پژوهشی است.

کیفیت در حوزه ی تدریس به درجه ی انطباق و سازگاری هر یک از شاخص ها و ویژگی های اصلی کیفیت تدریس با استانداردها و خصوصیات مطلوب و متعالی که در نظریه های گوناگون به آن اشاره شده است، تعریف می شود.

اهمیت درس پژوهی در تحقق اهداف آموزشی

 در رابطه با درس پژوهی نیز باید گفت : گسترش و تعمیق فرهنگ پژوهش و ارزشیابی، خلاقیت و نوآوری، نظریه پردازی و مستندسازی تجربیات علمی_تربیتی بومی در ارتباط با تدوین اقدام پژوهی و درس پژوهی  و شرکت در جشنوراه هایی مثل طرح جابر در نظام تعلیم و تربیت رسمی عمومی از اهداف کلان می باشند. آموزش، محور توسعه و مدار تحول در جامعه و ابزاری مهم برای رسیدن به پیشرفت اجتماعی و اقتصادی کشورها است. رشد روزافزون جمعیت و تقاضای فزاینده برای آموزش و ارتقای کیفیت و کارایی آن از یک سو و محدودیت شدید منابع مالی دولتی و مسیر نزولی سهم آموزش و پرورش از درآمد ملی از سوی دیگر، منجر به عدم تعادل میان ظرفیت امکاناتی آموزش و پرورش در مقابل انتظارات متعدد و متنوع جامعه شده است و بر طبق نظریات اقتصاد مبتنی بر بازار آزاد و سرمایه انسانی، ضرورت واگذاری ارائه خدمات در این حوزه به بخش خصوصی را موجب می گردد.

متد جدید نگارش و نمونه درس پژوهی برگزیده معلمان پژوهنده

بسیاری از تحقیقاتی که در موسسات آموزش عالی صورت گرفته است بیشتر در مورد مراحل تدوین درس پژوهی و به صورت تئوری متمرکز است. اگر هر یک از راهبردهای اجرائی شده به طور کامل انجام نشود، شاید دیگر زمان آن رسیده باشد که به دنبال شناخت راهکارها و هم چنین احتمالات جدیدتری برای مشخص کردن مسائل پژوهشی مربوط باشیم. با وجود اینکه مطالعات کمی و کیفی متعددی در مورد نمونه اقدام پژوهی برگزیده معلمان پژوهنده  وجود دارد اما بیشتر پژوهش ها در این زمینه کمی بوده است و در آن ها به موضوعات فرآیند مراحل تدوین درس پژوهی که به عنوان یک فاکتور اصلی در نمونه اقدام پژوهی برگزیده معلمان پژوهنده  مطرح می باشد توجه نشده است .

 

---

 

مدارس بعنوان پایدارترین شکل نهاد آموزش و پرورش در ارتباط با تدوین اقدام پژوهی و درس پژوهی  و شرکت در جشنوراه هایی مثل طرح جابر همواره در معرض پرسش هایی در قبال کیفیت خود بوده اند.  از موانع درونی سازمان آموزش و پرورش می توان به ساختار متمرکز و محدودیت اختیار مدیران مدارس اشاره داشت. از موانع بیرونی سازمان نیز می توان به فقر فرهنگی و مشکلات معیشتی مردم اشاره کرد که از موانع تقویت و بهبود عملکرد این مدارس در ارتباط با تدوین اقدام پژوهی و درس پژوهی  و شرکت در جشنوراه هایی مثل طرح جابر به شمار می آید.

بهترین شکل نگارش اقدام پژوهی و طرح جابر

آنچه حائز اهمیت است این است که نمونه اقدام پژوهی برگزیده معلمان پژوهنده  و موضوعات مربوط به آن تاثیر قابل ملاحظه ای در مسائل پژوهشی تدوین کنندگان طرح جابر دارد . مسائلی که در این رابطه مورد بحث است شامل موارد زیادی می باشد. در این میان می توان به مقوله مراحل تدوین درس پژوهی اشاره نمود. در واقع مقوله مراحل تدوین درس پژوهی از دیدگاه پژوهشگران موضوع ای غیر قابل اجتناب پیرامون نمونه اقدام پژوهی برگزیده معلمان پژوهنده  می باشد. باید گفت موضوع مراحل تدوین درس پژوهی این موضوع را ثابت می کند که می توان تدوین کنندگان طرح جابر افق های تازه ای را بر روی محققین باز کرد.

منبع : بانک فایل پژوهشی معلمان

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: آموزش و پرورش پژوهش ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۵۶۹۹۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرداخت تسهیلات مسکن روستایی در کهگیلویه و بویراحمد به ۶۲ درصد رسید

مدیرکل بنیاد مسکن کهگیلویه و بویراحمد از پرداخت ۶۲ درصدی تسهیلات مسکن روستایی در کهگیلویه و بویراحمد خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کهگیلویه و بویراحمد، سیدزبیر موسوی، امروز_ سه‌شنبه، یازدهم اردیبهشت_ در نشست شورای بانک‌های عامل کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به پرداخت تسهیلات مسکن روستایی، اظهار کرد: میانگین پرداخت کشوری ۵۵ درصد بوده اما در استان ۶۲ درصداست.

وی افزود: ۵۳ هزار و ۶۵ پرونده به بانک‌های عامل معرفی شده است و بقیه را حداکثر تا اواخر خرداد معرفی می‌کنیم.

مدیرکل بنیاد مسکن کهگیلویه و بویراحمد گفت: بانک ملی ۴۵۰ سهمیه داشتیم که ۴۱۶ واحد معرفی شده‌است، در سال جدید بانک‌ها اعلام کرده‌اند سیاست‌ها هنوز ابلاغ نشده‌است و پرداخت‌ها کمتر شده‌است، انتظار داریم کمی سخت‌گیری‌ها در بخش ضمانت‌ها نیز کمتر شود، سال جدید پرداختی در بانک ملی نداشتیم.

سهراب اصالت‌زاده معاون بنیاد مسکن کهگیلویه و بویراحمد نیز در ادامه این نشست وضعیت پرداخت تسهیلات مسکن از طرف بانک‌ها را شرح داد و گفت: بانک سپه ۷۰۰ سهمیه دارد که ۲۰۹ واحد انعقاد قرارداد شده‌ اما در سال جدید هنوز پرداختی انجام نشده‌است.

وی افزود: سهمیه بانک مسکن ۱۳۵۰ فقره بوده که از ۱۲۰۰ مورد معرفی شده ۴۲۴ مورد انعقاد قرارداد شده است.

اصالت‌زاده تصریح کرد: سهمیه بانک تجارت ۱۵۰۰ واحد سهیمه بوده که از این تعداد ۱۱۴۵ واحد معرفی شده ۲۱۵ مورد انعقاد قرارداد شده‌است.

وی با اشاره به عملکرد سایر بانک‌ها از سال گذشته تاکنون گفت: در بانک صادرات ۹۰۰ سهمیه داشتیم که ۲۶۳ مورد انعقاد قرارداد شده‌است، در بانک کشاورزی ۴۵۰ واحد سهمیه داشتیم ۴۱۴ مورد معرفی و ۲۱۵ مورد انعقاد قرارداد شده‌است.

معاون بنیاد مسکن کهگیلویه و بویراحمد خاطرنشان کرد: سهمیه بانک رفاه ۸۰۰ واحد بود که از ۶۸۴ واحد معرفی شده، ۲۰۰ واحد انعقاد قرارداد شده‌است و بانک ملت ۵۵۰ سهمیه بود که ۳۴۳ واحد معرفی شده و ۳۱۵ واحد انعقاد قرارداد شده‌ است.

وی گفت: پست بانک نیز ۳۰۰ واحد سهمیه داشتیم که ۲۰۷ واحد معرفی کردیم و ۴۸ مورد انعقاد قرارداد شده‌است.

کد خبر 749365

دیگر خبرها

  • ۵۳۰۰ واحد روستایی برای مقاوم سازی به بانک های عامل معرفی شدند
  • ۵۳۰۰واحد روستایی برای مقاوم سازی به بانک های عامل معرفی شدند
  • افزایش انگیزه سرمایه انسانی، اولویت وزارت نفت
  • برنامه اقدام مشترک برای رونق باغ‌موزه دفاع مقدس تبریز تدوین شود
  • تدوین بانک اطلاعاتی توانمندی‌های صادراتی فارس به ۶ زبان
  • رئیس جدید اداره امور شعب استان گلستان معرفی شد
  • اسامی اساتید نمونه کشوری منتشر شد / معرفی جوان‌ترین و پیرترین استاد
  • پرداخت تسهیلات مسکن روستایی در کهگیلویه و بویراحمد به ۶۲ درصد رسید
  • اقدام بانک ملی ایران در واگذاری پتروشیمی شازند بسیار ارزشمند است
  • اسامی اساتید نمونه کشوری منتشر شد/معرفی جوان ترین و پیرترین استاد